Nyhedsarkiv

Nyheder

26.06.2013 | Navne

10 millioner kroner til forskning i børns mentale sundhed

Lektor Carsten Obel fra Aarhus Universitet får næsten ti millioner kroner til sin forskning inden for børns mentale sundhed. Bevillingen er fra TrygFonden og giver mulighed for at gennemføre konkrete projekter til gavn for særligt udsatte børn.

26.06.2013 | Health, Arrangement

Doping i sporten - hvad ved vi egentlig?

International dopingkonference på Aarhus Universitet vil diskutere, hvor meget man egentlig ved om doping i sporten. Den ser blandt andet kritisk på vores viden om dopingkulturer, psykologien hos atleter og den eksisterende forskning på området.

20.06.2013 | Navne

Ung forsker modtager legat til ophold på Harvard University

Anne Mette Lund Würtz fra Aarhus Universitet har modtaget et legat på 100.000 kroner fra Danmark-Amerika Fondet ved Novo Nordisk A/S. Hun får pengene til et 1-årigt forskningsophold ved det prestigefyldte, amerikanske universitet Harvard University i Boston.

15.01.2013 | Sundhed og sygdom, Navne

Patienter skal involveres i egen behandling

Kirsten Lomborg, nyudnævnt professor ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital, vil involvere patienterne i deres eget behandlingsforløb. Hendes mål er at styrke patienternes læring, indflydelse og autonomi.

04.09.2012 | Forskning

Ny beregning af levetids-effekt

Forskere fra bl.a. Aarhus Universitet, Institut for Folkesundhed kan nu levere nye beregninger om levetids-effekt til det skema, som lægen benytter til at tjekke patienters behov for kolesterolsænkende medicin

10.08.2012 | Talentudvikling

Ph.d.-studerende fra Aarhus Universitet modtager stort legat

Helene Kirkegaard, der er ph.d.-studerende inden for sundhedsvidenskab på Aarhus Universitet, har modtaget et legat på 100.000 kroner til et studie- og forskningsophold i USA

Viser resultater 11 til 20 ud af 27

Forrige 1 2 3 Næste