Nyhedsarkiv

Nyheder

11.07.2012 | Navne

Cambridgeforsker skal styrke kampen mod sukkersyge

Folkesundhed er et internationalt anliggende, og bekæmpelsen af type 2-diabetes går på tværs af landegrænser. I kampen mod den udbredte folkesygdom har Aarhus Universitet nu udnævnt dr. Simon James Griffin som adjungeret professor

05.07.2012 | Navne

Toksikologisk forskningsgruppe modtager international anerkendelse

Forskere på Aarhus Universitet er førende inden for toksikologi. Det har nu ført til prestigefyldte og indflydelsesrige poster i det internationale forskningsmiljø.

Foto: Lars Kruse

03.07.2012 | Navne

Institut for Folkesundhed repræsenteret i Helsefondens Forskningsudvalg

Institutleder Søren Kjærgaard er blevet udpeget som medlem af Helsefondens Forskningsudvalg. Bedømmelse af forskningsansøgninger bliver en af hans vigtigste opgaver.

26.06.2012 | Reception

Portræt: Mona Nørgaard - 40 år i statens tjeneste

Studiesekretær Mona Nørgaard kan fejre 40-års jubilæum som ansat i statens tjeneste og det markeres med en reception torsdag den 28. juni 2012 kl. 14 på Sektion for Idræt.

25.04.2012 | Administrative forhold

Ny hjemmeside

I dag er Institut for Folkesundheds nye hjemmeside online. Hjemmesiden indeholder information om Instituttet og forskningen, ligesom der findes en medarbejderside, der primært retter sig til Instituttets medarbejdere. Den nye hjemmeside er endnu ikke fuldstændig færdig, og vi modtager derfor gerne kommentarer eller forslag. Mail…

27.01.2012 | Bevilling

Idrætsforskere bag nyt innovativt samarbejde

Økonomisk vækst og et forspring i konkurrencen om at tiltrække store internationale sportevents. Dét er de ambitiøse mål for et nyt samarbejde mellem Aarhus Universitet og en række organisationer i og omkring Aarhus, Oslo og Göteborg. Projektet har netop modtaget 12,5 mio. kr. i støtte fra EU's interregionale udviklingsmidler.

Foto: Mette Johnsen

23.12.2011 | Health

Sektion for Idræt og Club La Santa indgår Alliance

Innovation og videndeling står øverst på dagsordenen i et nyt banebrydende samarbejde mellem Aarhus Universitet og sports- og familiecenteret Club La Santa på Lanzarote. Samarbejdet samler stærke aarhusianske kræfter inden for forskning, sport og teknologi.

Viser resultater 21 til 27 ud af 27

Forrige 1 2 3

Nyhedsarkiv

Viser resultater 21 til 20 ud af 20

Forrige 1 2