Du er her: AU Om AU  Institut for Folkesundhed Om Instituttet Sektioner Sektion for Idræt Eventbaseret Innovation - et Interreg IVA projekt

Eventbaseret Innovation - et Interreg IVA projekt

EVENTBASERET INNOVATION

Velkommen til EVINN projektets hjemmeside!

EVINN står for Eventbaseret Innovation - og vi er i alt 11 sydskandinaviske partnere i henholdvis Norge, Sverige og Danmark, som brænder for at skabe en merværdi til store sportevents i forhold til den erhvervsmæssige gavn og grad af udvikling og innovation, som vi ser i dag.

Projektbevillingen er givet af EU’s Interregionale Program for Kattegat-Skagerrak området (KASK) over en treårig periode fra 2012 til og med 2014. Det totale budget er på ca. 25 millioner kroner, fordelt på i alt 11 partnere i Kattegat-Skagerrak regionen, Oslo, Göteborg og Aarhus. I projektet indgår også støtte fra Region Midtjylland, Västre Götaland Län og Innovasjon Norge.

På disse sider kan du læse meget mere om modellen for Eventbaseret Innovation, om organisationen, partnerne og de udviklingsområder, vi arbejder med i projektet.

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 09.04.2015