Aktuelle projekter

Institut for Folkesundhed samarbejder med flere danske kommuner.

Herudover har Instituttet også et samarbejde med DEFACTUM, der ligeledes samarbejder med diverse kommuner.

Instituttets kommunesamarbejder

Favrskov

Gladsaxe

1. BE-READY (Torben Sigsgaard, Grethe Elholm, Charlotte Hansen Gabel (ph.d.-studerende))

2. ReValue (Indoor climate and health) (Torben Sigsgaard, Grethe Elholm, Charlotte Hansen Gabel (ph.d.-studerende))

Herning

Holstebro

Styregruppe, Lev livet uden diabetes (Helle Terkildsen Maindal, ca. 2013-2018).

Ikast-Brande

Norddjurs

Odense

1. BE-READY (Torben Sigsgaard, Grethe Elholm, Charlotte Hansen Gabel (ph.d.-stud.))