Kalender

EVINN afslutningskonference den 3.-4. december 2014

Invitation til EVINN afslutningskonference

 

EVINN projektet er nu i sin slutfase, og vi er stolte af at kunne dele alle vores resultater med følgere i Sverige, Norge og Danmark. Det sker på EVINN projektets afslutningskonference, den 3. og 4. december 2014 på Ebeltoft Park Hotel, Vibæk Strandvej 4, 8400 Ebeltoft.

På konferencen vil vi præsentere EVINNs resultater og produkter. Vi håber at se rigtig mange interessenter og samarbejdspartnere inden for bl.a. turisme, virksomhedsudvikling- og innovation, eventorganisationer samt regionale - og kommunale interessenter.

Onsdag den 3. december er temaområderne "eventorganisering/frivillighedsanalyse" og "turismeinformation" på programmet.

Torsdag den 4. december "Public Gaming og Sportsremedier", "Effekt- og innovationsprocesanalyse" og "Formidling af Sportevents".

Begge dage vil der være en EVINN Café, hvor man kan møde alle EVINN partnerne mere uformelt. 

Se det samlede præliminære program her

Det er muligt at deltage i hele konferencen eller at udvælge én af dagene. Tilmelding sker senest mandag den 24. november 2014 via dette link.

Kommer du? Vi glæder os til et par gode dage.

Med venlig hilsen

EVINN projektet

Tidligere arrangementer

Innovationsworkshop med Team Danmark den 4. marts 2014

Innovationsworkshoppen afvikles i samarbejde med Team Danmark og danske sportsforbund og er åben for svenske, norske og danske virksomheder, som er interesserede i at undersøge nye forretningspotentialer inden for elitesport.

Tid

Den 4. marts 2014 kl. 10-16.30

Sted

Aarhus Universitets aula
Nordre Ringgade, Hovedbygning indgang 1414
8000 Aarhus C
(Parkering i Universitetsparken)

Program

10.00-10.30 Registrering Aarhus Universitets Aula
10.30-10.40 Velkomst v. Klavs Madsen (EVINN projektet)
10.40-10.55 Eliteidrættens udfordringer v. Michael Andersen, direktør Team Danmark
11.00-11.30 Eliteidrættens visioner og udfordringer vedr. ny teknologi og materialer. Cykling v. sportschef Lars Bonde. Orienteringsløb v. landstræner Lars Lindstrøm
11.35-12.10 Inspiration til sporten. NORAD v. Klaus Langgard Thomas. Alexandra Instituttet v. Peter Andersen.
12.15-13.00 Frokost
13.00-13.30 Sportens visioner og udfordringer vedr. teknologi og materialer - set fra et atletperspektiv. Roning v. Eskild Ebbesen. Sejlsport v. Allan Nørregaard
13.30-15.30 Matchmaking messe
15.30-16.00 Frem mod Rio v. Team Danmark
16.00-16.30 Afslutning

Programmet er tilgængeligt i pdf format her

Tilmelding sker via dette link. Senest den 26. februar 2014, hvorefter tilmeldingen lukkes.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Mette Kanstrup mkanstrup[at]sport.au.dk

Møde om EVINN II den 5. marts 2014

Invitation til møde om EVINN II


Mens EVINN projektet endnu har et år tilbage at løbe på, er ti af projektets elleve partnere i fuld gang med at tegne skitserne til en ny ansøgningsrunde i Interreg V regi. EVINN II skal fortsætte, udbygge og perspektivere resultaterne fra det stærke interregionale netværk, der nu er bygget op.

Vi vil meget gerne udbygge netværket og invitere endnu flere partnere ind i næste projektfase. Det kan være partnere, der er eventarrangører, teknologiudviklere, turismeaktører og interessenter inden for entreprenørskab, iværksætteri og innovation. Lead Partner og primus motor for EVINN II bliver Göteborgs Universitet, som med Klavs Madsen i spidsen vil fortsætte arbejdet med eventbaseret innovation og de mange perspektiver inden for sport- og kulturevents og iværksætteri.

Onsdag den 5. marts 2014 kl. 9-12 inviterer EVINN projektet derfor til et møde, som sætter fokus på EVINN II og fastsætter det nye projekts rammer og kurs.

Sted: Sektion for Idræt, Aarhus Universitet, Dalgas Avenue 4, 8000 Aarhus N. Mødelokale 345 på 3. sal.

Tilmelding til mødet sker pr. email til projektkoordinator, Mette Kanstrup, mkanstrup[at]sport.au.dk, senest den 28. februar 2014.

Har du ikke mulighed for at deltage, men er din organisation interesseret i at blive partner, er du meget velkommen til at sende os en interessetilkendegivelse. Det sker tilsvarende til Mette Kanstrup, mkanstrup[at]sport.au.dk.

Vel mødt :-)

EVINN årskonferencen, Göteborg 26.-27. november 2013

Åbent arrangement

Tværfaglig studenterworkshop i eventbaseret innovation den 29. oktober 2013

I EVINN projektet arbejder vi strategisk med at bygge viden om og mulighederne for Eventbaseret Innovation ind i uddannelserne og ved at invitere de studerende til seminarer.


Den 29. oktober 2013 inviterer vi  et tværfagligt eftermiddagsseminar for kandidatstuderende og bachelorstuderende fra 2. år, hvor vi sætter fokus på eventbaseret innovation, og dermed potentialet i at en stor sports- eller kulturevent bruges som løftestang til at udvikle nye produkter, processer eller services, der kan markedsføres og slå igennem under eventen – og som skaber forretning og vækst længe efter eventen.

Seminaret er udarbejdet i samarbejde med Center for Entreprenørskab og foregår på Sektion for Idræt i det store Auditorium kl. 13.30-17.30.

Se invitationen, program og tilmeldingsblanket her.


Sidste tilmeldingsfrist er den 24. oktober 2013 - og yderligere spørgsmål kan rettes til Mette Kanstrup på mail mkanstrup[at]sport.au.dk eller telefon 20 13 23 52.Innovationsworkshop i Göteborg den 23.-24. september 2013

EVINN projektet afholder næste innovationsworkshop i Göteborg for Partille Cup, Gothia Cup (verdens største ungdomsstævner i hhv. fodbold og håndbold) samt orienteringsløb.

Formålet med workshoppen er først og fremmest at medvirke til at give inspiration til nye projektinitiativer med fokus på orienteringsløb, Partille Cup og Gothia Cup. Det er tanken, at de forskellige oplæg kommer til at sætte fokus på potentielle nye projekter, der kan udvikle de pågældende events og gøre disse events til frontfigurer indenfor deres felt.

 Oplæg på workshoppen vil primært koncentrere sig om følgende temaer:

  • Udvikling af TV- og internetproduktion, specielt med GPS, 3D-modeller og ”mash-up”, samt initiativer til yderligere synliggørelse af internetproduktion som f.eks. ”socify.it”,
  • Udvikling af tekniske hjælpemidler til at kunne administrere og kommunikere ved store events, herunder rekruttering og kvalificering af frivillige
  • Udvikle nye initiativer til at synliggøre events og skabe merværdi for kommune, region og øvrige partnere, specielt med fokus på events og turisme

Her er det opdaterede program for dagen:

Deadline for tilmelding er den 17. september 2013 til Mette Kanstrup på mailadressen mkanstrup[at]sport.au.dk

Store EVINN test events blev gennemført ved Sculpture by the Sea (Aarhus), Aarhus City Halvmarathon (Aarhus) og EM i sejlads (Aarhus)

Innovationsworkshop i Göteborg den 1. marts 2013 om fremtidens tilskueroplevelser ved sportevents

ÅBEN invitation

I forbindelse med indendørs EM i atletik/inomhus-EM i Friidrott afholder EVINN projektet en innovationsworkshop fredag den 1. marts. 2013 kl. 9-16.

Temaet er fremtidens tilskueroplevelser ved sportevents.

Information om program og tilmelding/anmälan downloades i pdf. fil nedenfor.

Kom og hør om EVINN projektet på den store videndelingdag den 27. november 2012

ÅBEN invitation

I forbindelse med EVINN projektets årskonference, der i år afholdes i Skanderborg den 26.-28. november , vil vi gerne invitere alle vores kontakter og eksterne interessenter i projektet til at deltage i videndeling seancen den 27. november fra kl. 8.30 og frem. Vi deler viden inden for projektets 6 temaområder:

 

  • Sportsremedier
  • Public Gaming
  • Formidling af sport
  • Turismeinformation
  • Eventorganisering
  • Effekt- og innovationsprocesanalyse

 

I nedenstående program fremgår det, hvornår de forskellige temaer præsenteres, og du er velkommen til at deltage hele dagen eller til at plukke i de temaer, som er mest interessante for dig og din organisation.

Formålet med at deltage kunne være at høre mere om projektets hidtidige resultater, men det er også muligt at komme med input og idéer, som kan videreudvikle projektets udviklingsinitiativer. Der vil også være rig mulighed for at netværke og tale med repræsentanter for partnerorganisationerne fra Norge, Sverige og Danmark på tomandshånd.

Er du selv forhindret i at deltage, eller kender du andre, der er interesseret, er du meget velkommen til at videresende invitationen.

 

Af hensyn til traktement bedes du ringe eller skrive til Mette Kanstrup (mkanstrup[at]sport.au.dk eller +45 20 13 23 52) med kort besked om, hvornår du planlægger at komme.

 

På EVINN projektets vegne håber jeg på at se dig ! På gensyn!

 

De bedste hilsner

Mette Kanstrup