Hvem er vi?

Center for Forskning i Patientinvolvering (ResCenPI) forsker i interventioner der sikre at patienter, pårørende og sundhedsprofessionelle involveres i pleje og behandling, der er relevant for patientens hverdagsliv. 

ResCenPI er ledet af professor, Hilary Bekker og lektor, Lotte Ørneborg Rodkjær, Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet, Danmark.   

ResCenPI blev grundlagt i september 2019 med støtte fra Aarhus Universitetshospital, Aarhus Universitet og Region Midtjylland. 

  • Læs mere om ResCenPI her

Vores medlemmer

Medlemmerne af ResCenPI arbejder på tværs af hele Region Midtjylland, nationalt og internationalt, herunder i primær og sekundær sektor, patientorganisationer, på universiteter m.fl. 

Vores samarbejdspartnere repræsenteres eksempelvis af organisationer eller af selvstændige forskere som aktivt understøtter forskning, vejledning og implementering af interventioner inden for patientinvolvering. 

 

  • Mød vores forskere her
  • Mød vores samarbejdspartnere her

Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev-patientinvolvering

Oplysninger om dig

Dine personoplysninger

Ved at bruge tilmeldingsformularen accepterer du, at Aarhus Universitet opbevarer og behandler de personoplysninger, du giver os i forbindelse med tilmeldingen. Dine personoplysninger opbevares så længe, du modtager vores nyhedsbrev. Hvis du senere beslutter at afmelde nyhedsbrevet, sletter vi også de oplysninger, vi har registreret om dig. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Læs vores seneste nyhedsbrev her 

Jobmulighed i ResCenPI

ResCenPI søger en ny sekretær - se jobopslaget her og søg, hvis det er noget for dig. 

Velkommen til vores nye kolleger

  • Sarah Cecilie Tscherning er ansat som videnskabelig assistent

Events

ResCenPI møde - 9. december

Se programmet her

ResCenPI møde - 11. november

Læs referatet fra mødet her

ResCenPI Seminar - 23. september

Formål: Seminaret har til formål at præsentere forskning fra de forskellige organisationer, som er tilknyttet ResCenPI for at illustrere omfanget af det forskningsarbejde som pågår/bedrives omkring patientinvolvering. 

Dagens indhold vil fokusere på, hvordan man kan arbejde med patientinvolvering i udviklingsfasen i sundhedsforskning. 

Deltagere: Forskere som er tilknyttet til ResCenPI

Dato: Onsdag d. 23. september 2020 kl. 8-17

Sted: Hotel GUESTapart, Tueager 5 , 8200 Aarhus N

Tryk på ikonet og følg os på LinkedIn